Prelude

 


Rende Brouwer vertelt…

In ‘MUSIC MEMORIES’ vertelt Rende Brouwer zijn herinneringen aan een succesvolle muzikale carrière als trompettist en producent en aan de samenwerking met o.a. zijn broer Henk en organist Klaas Jan Mulder.
Al jaren speelde Rende met het idee om een compilatie te maken van de beste stukken gespeeld door Kajem, Gebroeders Brouwer (lichte muziek) en Klaas Jan Mulder-Gebroeders Brouwer en gezongen door The Clarion Singers. In eerste instantie voor hemzelf, en in herinnering aan zijn muzikale partners. Schoonzoon Han Koopman spoorde hem regelmatig aan om iets te doen met dat mooie werk, in de vorm van een album of een website.

Product van een mooie samenwerking

Maar zo makkelijk was dat niet. Het was een mooie tijd en er is veel moois ontstaan, maar het is ook een moeilijk onderwerp. Beide samenwerkingspartners van Rende zijn er niet meer om hun goedkeuring te geven. Henk Brouwer overleed op 15 oktober 1999 en Klaas Jan Mulder op 1 november 2008. De muziek is een product van hun samenwerking en helaas kan daarover niet meer overlegd worden.

Met veel genoegen presenteert Rende zijn nieuwe website.                                    

Reacties zijn welkom
Bent u enthousiast geraakt door deze website en wilt u reageren? Of heeft u tips, suggesties of andere opmerkingen? Dan kunt u contact opnemen met Rende Brouwer via dit formulier.