The Clarion Singers

The Clarion Singers o.l.v. Rende Brouwer

Koor voor Love Letters

‘Een jaar of tien later, eind jaren tachtig, werd ik benaderd door Jos Peek, producent bij John de Mol. Ze hadden een koor nodig van ongeveer 20 mannen en vrouwen voor een nieuw TV programma. Het programma werd gepresenteerd door Linda de Mol en bleek ‘Love Letters’ te zijn, en in Duitsland ‘Traumhochzeit’.
Jos verzekerde mij dat The Clarion Singers, bij het binnenkomen van het bruidspaar in de trouwzaal, in elke uitzending 30 à 35 seconden vol in beeld zouden komen. Het liedje ‘The Wedding Day’ of zoals u wilt ‘Ein Traumpaar’ werd gemaakt door Hans Vermeulen.
Het koor, bestaande uit 20 afgestudeerde zangers die in staat zijn om een prima sound neer te zetten, werd mede door de enorme populariteit van het programma een groot succes. Uiteraard werden er weer de nodige cd’s uitgebracht, gemaakt met zowel lichte als klassiek-religieuze muziek, maar ook het Kajem-idee werd toegepast.
Toch was het echt niet zo dat alles wat we aanraakten een succes werd. De meeste ideeën verdwenen rechtstreeks in de prullenbak.’

Clarion Singers 2 jpg.jpg