Hans Vermeulen

9 November j.l. is Hans Vermeulen overleden in Thailand.
Mijn koor ‘The Clarion Singers’ heeft veel aan Hans te danken. Rond de jaren 90 had je het zeer succesvolle TROS TV programma ‘Love Letters’ gepresenteerd door Linda de Mol en het zelfde topprogramma ook in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland genaamd ‘Traumhochzeit’ (RTL) beiden geproduceerd door John de Mol.

Het winnende bruidspaar werd onder gezang van de Clarions begeleid naar het altaar, wij waren slechts 1 minuut en 30 seconden in beeld met een zeer gevoelig liedje van Hans Vermeulen ‘The Wedding day’ (voor de Benelux) en ‘Ein Traumpaar’ voor Duitsland. Twee jaar later heeft hij nog een liedje gemaakt, persoonlijk vond ik die nog sterker, o.a. uit deze twee liedjes blijkt zijn enorme kundigheid  om dergelijke gevoelige composities te creëren. Eerlijkheidshalve moet ik het koor ook een compliment geven omdat zij ‘The Wedding day’ heel goed heeft ingezongen.        

De Clarions ondergingen natuurlijk alle geluk van de wereld doordat het nieuwe programma van John de Mol zo’n groot succes werd.

The Clarion Singers zingen ‘Ein Traumpaar’ van Hans Vermeulen

Naar ons reclamevrije muziekkanaal: https://www.youtube.com/c/rendebrouwer